Innovation Pioneers bjuder in till Näringslivsmiddag 7 april – möt framgångsrika affärskvinnor från utvecklingsländer

Innovation Pioneers arbetar med att öka innovationsförmågan hos individer, organisationer och i samhället som sådant. Vi är stolta att annonsera att vi nu inlett ett samarbete med Chamber Trade Sweden, i syfte att dela erfarenheter med ledare från många nya nationer. Redan 2012 inledde vi ett arbete att undersöka möjligheterna att utveckla samarbeten med företagsledare i tillväxtländer och länder under stark utveckling (emerging markets).

Ett nästa led i detta innebär att vi kan erbjuda medlemmar i nätverket att delta i en näringslivsmiddag med framgångsrika ledare och affärskvinnor från Afrika – Sydafrika, Zimbabwe, Zambia, Tanzania, Uganda, Kenya, Rwanda, Burundi, Somalia, Etiopien, Kongo – Irak, Indonesien, Pakistan, Serbien och Bosnien-Hercegovina. Det är ett unikt tillfälle att lära känna det women’s economic empowerment nätverk som Chamber Trade Sweden under de senaste fyra åren byggt upp i utvecklingsländer.

Middagen är torsdagen den 7 april kl. 18:30 på United Spaces i Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63, i Stockholm. Se detaljerna i Inbjudan CTS Näringslivsmiddag 7 april 2016.

Anmäl dig senast den 24 mars till Malin Dacke. Vänligen ange Näringslivsmiddag i ämnesraden.

Vi gläds särskilt åt sammanhanget då det också bygger vidare på flera av de ämnen vi belyst genom åren; diversity, womens empowerment, broad base of the pyramid, entrepreneurship etc.

Vi hoppas att flera av er har möjlighet att delta.

Womens Economic Empowerment

 

 

// Kim Silvasti, Innovation Pioneers

Our initiating companies